Stargate: Beta - a Stargate roleplay
http://the-gateroom.com/

Permission to use testing grounds?
http://the-gateroom.com/viewtopic.php?f=29&t=470
Page 1 of 1

Author:  Fia Serigliano [ Wed Jan 27, 2016 3:10 pm ]
Post subject:  Permission to use testing grounds?

OK I'm not sure if testing grounds was opened for another plot or not, but I would like permission to snag it and the alpha site for a mission Warlord and I have been plotting. :)

Author:  Anni [ Wed Jan 27, 2016 8:31 pm ]
Post subject:  Re: Permission to use testing grounds?

If I recall correctly, Testing Ground was set up for you and Warlord when you were originally plotting, so have at it.

Author:  Fia Serigliano [ Wed Jan 27, 2016 8:38 pm ]
Post subject:  Re: Permission to use testing grounds?

Woohoo!

Page 1 of 1 All times are UTC [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/